Bérszámfejtés - Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban a bérszámfejtés és munkaügyi szolgáltatásainkkal kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdéseket szedtük csokorba. Amennyiben további kérdései lennének örömmel válaszolunk rá, kérjük írjon nekünk.

Nem, a bérszámfejtés szolgáltató váltás az év bármely szakaszában megtehető. Amennyiben évközi bérszámfejtés váltás mellett dönt, cégünk vállalja a zökkenőmentes átadás-átvételt.

Ez egy egyszerű folyamat. Első lépésként felkeressük leendő ügyfelünket, hogy részletesen átbeszéljük a bérszámfejtéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. Az átvételhez szükség van a munkavállalók személyi anyagaira és bérkartonjaira. Az adatok átadás-átvételének nagy részét elektronikus formában szoktuk lebonyolítani. 

Nincs, az adatok átvételét, migrálását általában könnyedén megoldjuk. Speciális esetben, ha pl. több hónapra történő visszamenőleges számfejtést kell végezni, akkor az azzal kapcsolatos költségeket már a szerződéskötés előtt egyeztetjük és a szerződésben is rögzítjük. 

Természetesen igen. Amennyiben ügyfelünk rendelkezik saját elektronikus utalási rendszerrel, akkor import utalási állományt készítünk minden bérszámfejtést követően a munkavállalók havi bér átutalásairól, esetleges letiltásairól, így a munkáltató néhány gombnyomást követően egyszerűen el tudja utalni a havi béreket. 

Ez megállapodás kérdése. Ügyfeleink nagy része meghatalmaz bennünket ezzel, de van aki saját maga továbbítja az általunk összeállított bevallásokat, bejelentőket.

Bérszámfejtés és a bérjegyzékek, rendszeres havi kimutatások elkészítése;
Munkaügyi nyilvántartás vezetése;
Egészségbiztosítási ellátások igénylése (táppénz, stb.);
Könyvelési feladás elkészítése;
Belépő - kilépő munkavállalókkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása;
Havi adatszolgáltatás NAV felé (08-as bevallás);
KSH adatszolgáltatások;
Adatszolgáltatás a nyugdíjbiztosító felé.

TB kifizetőhely;
Bérszámfejtést támogató adminisztráció (munkaszerződések, megbízási szerződések, munkaügyi jegyzőkönyvek elkészítése, stb.);
Bérszámfejtési tanácsadás (vezetői tanácsadás, döntéstámogatás, stb.);
Éves SZJA bevallások elkészítése.

Hagyományos nyomtatott formában;
Nyomtatva ablakos borítékban;
PDF formátumban email útján;
Jelszóval védett PDF formátumban email útján

Többet szeretne megtudni bérszámfejtéssel kapcsolatos módszereinkről? Olvasson tovább! 

Kapcsolat

Elérhetőségeink Budapesten és Komáromban

Telefon

Komárom: 

+36 34 540 770

Budapest:

+36 1 215 5550

Cím


2900 Komárom, Erdélyi utca 4.
1094 Budapest, Tűzoltó utca 57.

Nyitvatartás

8:00 - 16:00

AI Website Creator