Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/srv/bilance/bilance.hu/includes/menu.inc 579 sor).

Bérszámfejtés kiszervezés, outsourcing

Bérszámfejtés

Az általános bérszámfejtési és munkaügyi szolgáltatásokon felül számos olyan lehetőséget nyújtunk az Ön cége számára, amiért érdemes melletünk döntenie, ha a bérszámfejtés kiszervezését választja.

 

 • A Kulcs-soft bérszámfejtő rendszerét használjuk, amely együttműködik az összes jelentős vállalatirányítási rendszerrel, illetve megoldható más számviteli rendszerekkel való összeköttetése is.
 • Elektronikus bérjegyzék szolgáltatásunknak köszönhetően a munkavállalók a bérszámfejtést lezárását követően szinte azonnal megtekinthetik bérjegyzékeiket. A rendszerről bővebben itt olvashat.
   
 • A megszokott és előírt listák mellett bármely egyedi tartalmú, egyéni igényeknek megfelelő kimutatást gyorsan elkészítünk (és elektronikus formában továbbítunk).
   
 • Az összes banki utalási rendszer számára el tudjuk készíteni a megfelelő import formátumot, így ügyfeleinknek nem kell az utalási adatok rögzítésével időt vesztegetniük.
   
 • Vállaljuk angol és német nyelvű, bérszámfejtéssel kapcsolatos menedzsment riportok elkészítését, és idegen nyelvű kommunikációt biztosítunk.
   
 • A bérszámfejtéssel kapcsolatos teendők mellett természetesen elvégezzük a Társadalombiztosítási és Családtámogatási kifizetőhelyekkel kapcsolatos minden feladatot (TB ügyintézés).

Bár folyamatosan igyekszünk a bérszámfejtéssel kapcsolatos ügyintézést minél egyszerűbbé és gyorsabbá tenni, amennyiben személyes ügyintézésre van szükség, három irodában, Komáromban,  Budapesten és Győrben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Igény esetén vállaljuk a bérszámfejtési és munkaügyi szolgáltatások ellátását akár ügyfeleink telephelyén is.

Többet szeretne megtudni bérszámfejtéssel kapcsolatos módszereinkről? Olvassa el a gyakran ismételt kérdéseket!